keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Normipäivä

Koko päivä duunissa. Vaikka on sairasloma. Sairas loma. Käppäilin Pasilan katuja kuin muotopuoli kellonsoittaja. Keppejä ei enää tarvitse kuin portaita alas mennessä.

Tarkoittaa myös sitä, että Korosuon otelautatreeni voi jatkua. Tänään 19. kerta vuonna 2008, eli noin vajaa kerran viikossa keskiarvona. Ihan ok, kun ottaa huomioon useamman viikon tauot loukkaantumisten takia. Roikunnat tuntuivat ihan yhtä pahoilta kuin aina ennenkin, ja edelleenkään minun ei ohjeen mukaan tarvinnut lisätä tarvittaessa painoa yhden käden leukoihin.

Eilen duunissa käydessä alihankkija tokaisi minut keppien kanssa nähdessään, että "kaikki ihmiset olisivat onnellisempia ja eläisivät pitempään, jos vain istuisivat himassa, katsoisivat pornoa ja joisivat kaljaa". Suuri ajattelija oli eksynyt IT-alalle.

Venytys- ja voimaliikkeet sujuvat totuttuun tahtiin. Tein harharetken kulinarismin trendikkääseen maailmaan:Maulavirta & Välimallinmäki: Turpaan tulee, häh!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö tuo nyt ole hiukan kyseenalaista käyttää nimimerkkinä olemassaolevan ja tunnetun ihmisen nimeä? Tuli vaan mieleeni.