sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

Alennus(myynti)tila

Eilen havahduin siihen, että joku oli tuonut ison läjän tyhjiä viinipulloja keittiöön. Onneksi sentään ei ollut Hermannin kukko aattona auki, olo oli ihan tarpeeksi deterministinen ilman loppuillan jallushottejakin.

Juhannuspäivä sujui Laajasalossa. Ehkä pisin kävelylenkki tähän asti, mukana myös tiukkoja alamäkiä. Niistä ei kyllä polvi tykkää ilman sauvoja.

Tänään jätin buranat pois. Säärtä ja oikeaa lonkkaa särkee. Mutta särkeköön. Kävely alkaa normalisoitua, mutta parhaimillaankin muistuttaa sellaista klonkkumaista laahustusta.

Treenistä: aattona otelauta, eilen 50 X leuka + 2 X 240 puristusta. Aikataulussa ollaan. Yhtä hyvin voisi oikeastaan alkaa vetää hakkuleukoja, kun tämä seinäkiipeilykausi jää vääjäämättä väliin.

90 asteen taivutus ei enää ole homma eikä mikään, mutta lääkärin ohjeen mukaan en pakota vieä isompia kulmia. Sen sijaan 180 asteeseen jalka ei edelleenkään luontevasti mene, ja esim. jännittäessä reittä ei saa sitä "ylitaipumaan", kuten tervettä selällään maatessa.

Ensimäinen pieni tulehduskin tuli yhteen niitinreikään, mutta se hoitua puristamalla mädät ulos ja putsaamalla vainoharhaisesti antiseptisellä liuoksella.

Illalla pääsee belay slaveksi (eli sellaiseksi tyypiksi, joka ei itse kiipeä, mutta varmistaa muita), jos ei ala sataa. Kohteena Rollarit. Ajattelin keskittyä dissailemaan oikeiata kiipeilijöitä ja huutelemaan väärää betaa. Nämä osa-alueet hoituvat vaikka ilman jalkoja.

Ei kommentteja: