maanantai 16. kesäkuuta 2008

Maanantai. Alkoi v*tuttaa ekaa kertaa. 45 neliötä on liian vähän liikkumatilaa, voi vain kuvitella miten paljon Korkeasaaren asukkaita vituttaa.

Turvotus onneksi laskee koko ajan, ja kun viikko leikkauksesta tulee täyteen huomenna, niin jätän rutiininomaiset panacodit ja burana 800:t pois. Panacod ainakin väsyttää ja turruttaa. Tänäänkin koko iltapäivä kului torkkuessa.

Leukoja: 50
Puristuksia: n. 200 (luin samaan aikaan, ja vaikka kuinka yritin, en pystynyt laskemaan ja ymmärtämään tekstiä samanaikaisesti. Vähän sama kuin kitaraa soittaessa; ei pysty laulamaan ja soittamaan riffiä tai arpeggioita samaan aikaan. Muistaakseni B.B. Kingiä vaivaa sama oireyhtymä, tai siis oireyhtymättömyys laulun ja soiton välillä).

Huomenna meen autolla duuniin käymään, tuli helvetti tai korkeavesi. Kokeilin painella kytkintä kipeällä jalalla ja sujui ihan ok. Astra tosin ei ole edelleenkään leimoissa, eli ratsian kyseeseen tullessa saakin sitten köpötellä kepeillä pidemmänkin matkan. Tähän se allekirjoittaneen riskinotto nykyään kulminoituu.

Skitalla tuli treenattua CMX:n hieno Jatkuu niinkuin sade.

Toi Dinosaurus Stereophonicus on kyllä älden hieno levy. Olkoon täysi sinun maljasi uppoaa kuin Kursk. Ah, muistan kuinka sen C-osan aikana joskus 10 vuotta sitten jatkoilla matkittiin eri urheilulajeja. Jonkun mielestä se kohta kun muistutti Urheiluruudun tunnaria(?).

Ei kommentteja: