maanantai 18. elokuuta 2008

Omillaan

Viimeinen fyssarin "pakollinen" vastaanotto oli viime viikolla Hertsikassa. Edelleen ollaan kuulemma hyvin aikataulussa sekä voiman että venymisen suhteen. Loppuajaksi (= jouluun saakka) tuli uudet kuntoutusohjeet.

3-4 krt viikossa seuraava treeni:

  • Kyykkyjä 2 X 20 kpl, ilman seinätukea. Saa kuulemma laittaa lisäpainoa, jos haluaa "hirveät reidet". Tarkoittaa siis varmaan "Stubbeja" pyöräilyä harrastavan ulkoministerimme mukaisesti. Ei kiitos. Muutenkaan ei meinaa farkut mennä päälle, paitsi jos on Chuck Norrisin Kungfu stretsit.
  • 2 X 20 Kyykky kipeällä jalalla, toinen jalka koukussa ja hipaisee maata.
  • 2 X 20 jalanojennus joko laitteessa tai kuminauhalla
  • 2 X 20 Jalan koukistus taakse kuminauhalla
  • 4 X 30s. tasapainolautailu. Olen ottanut tavaksi hyräillä laudan päällä vaaka-asennossa Nils Holgerssonin tunnaria. Noin montaa asiaa en olekaan aikaisemmin tehnyt yhtäaikaisesti.
  • 2 X 20 Hypyt paikallaan. Tästä saa kyllä urpon fiiliksen ihan tahtomattaan. En ole ikinä oikein osannut hyppiä. Jalat irotavat terveenäkin maasta juuri sen verran, kun polvia saa koukistettua. No, näitä lähdetään joktap elaboroimaan täsä siten, että ens viikolla hypitään ristikuviota (eteen-taakse-oikealle-vasemmalle) ja sitten jo yhdellä jalalla.
Ja tuohon päälle joka päivä venytykset (pohje, etu- ja takareisi, pakara). Lenkille "pääsee" post.oper. viikolla 12 eli parin viikon päästä. Tosta lenkkeilystä vois kyllä tuottaa hiukan provokatiivisia mietteitä. Vannoutuneena fillarimiehenä en ole oikein koskaan pitänyt juoksijoita juuri minään. Puuhasta puuttuu nopeus, ilmavirta ja tekniset viipottimet sekä niiden tuunaaminen. Vaikka olisi kuinka hienot Asics GEL:it tms., niin ei voi kyllä samana päivänä puhua niistä esim. täysjoustotsygän paluuvaimennuksen moninaisten aspektien kanssa.

Katsotaanpa, josko ääni kellossa muuttuu parin viikon päästä. Kiitokset myös Montsille peer supportista!


P.S. Edelleenkään ei ole kuulunut metrilausta puuttuvaa 40 senttiä.

Ei kommentteja: